Üdvözöljük az Olajhaz.hu-n

Kosár

A kosár üres.

A kosár jelenleg üres

5w-30

ENEOS Premium Hyper 5w-30

0 Ft

Az ENEOS Premium Hyper 5W-30 egy ultra modern teljesen szintetikus, üzemanyag takarékos motorolaj modern benzines LPG és dízel motorok katalizátorral illetve turbóval vagy anélkül szerelt változataihoz. Használata garantálja a gyors, stabil olajfilm kialakulását már alacsony hőmérsékleten is, ezáltal minimalizálva a motorkopást. Megfelel a modern direkt befecskendezős dízel motorokhoz akár Common Rail, vagy PD TDI befecskendező rendszerrel  vannak ellátva. Részecskeszűrővel ellátott motorokba is alkalmazható.

darab

ELF Evolution Full-Tech FE 5w-30

0 Ft
No Image

Az ELF szintetikus technológiájával előállított motorolaj, nagyon magas teljesítményszintű.

Speciálisan a részecskeszűrővel ellátott, tipusú gépjárművekhez kifejlesztve.

darab

Total Quartz INEO ECS 5W-30

0 Ft

Total Quartz INEO ECS 5W-30 teljesen szintetikus kisebb üzemanyag-fogyastzású motorolaj. 

darab

ELF Evolution SXR 5W-30

0 Ft

ELF Evolution SXR 5W-30 egy szintetikus technológiával előállított, magas teljesítményszintű üzemanyagtakarékos motorolaj. Minden évszakban használható.

darab

Mobil 1 ESP Formula 5w-30

0 Ft

A Mobil 1 ESP Formula 5W-30 csúcstechnológiát képviselő összetevők szabadalmaztatott kombinációja, kiemelkedően jó tisztító hatással bíró és kiváló teljesítményt és védelmet biztosító szintetikus motorolaj.

darab

Mobil Super 3000 Formula FE 5w-30

0 Ft

A Mobil Super 3000 Formula FE 5W-30 magas minőségi szintű alapolajok felhasználásával előállított nagyteljesítményű, nyírásstabil motorolaj, benzin és dízelüzemű gépkocsikhoz.

darab

Castrol EDGE 5w-30

0 Ft

A Castrol  Edge 5W-30 a Volkswagen csoporttal szoros együttműködésben fejlesztett, szintetikus technológiával gyártott motorolaj.

darab