Üdvözöljük az Olajhaz.hu-n

Kosár

A kosár üres.

A kosár jelenleg üres

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Olajhaz.hu webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési  és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

1.1. Üzemeltetői adatok

Cégnév: NONN 2000 Bt.

Székhely: 1103. Budapest Gyömrői út 29.

Adószám: 20714217 2 42

Cégjegyzékszám: 01-06-733 988

Kibocsátó cégbíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága, Műk.eng.sz: 1964/2000 (Budapesti Kőbányai Önkormányzat)

Működési terület: országos

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség: info@olajhaz.hu

Telefonos elérhetőség: 262-89-59, 431-99-11, 431-84-44

Kapcsolattartó neve: Nonn Kristóf

 

1.2. Megvásárolható termékek köre

Kínálatunkban megtalálhatóak mind a személyautó, motorkerékpár, haszongépjármű stb. üzemeltetéséhez szükséges vegyi anyagok többsége:

-Kenőanyagok (motorolaj, hidraulika olaj, fékolaj stb...)

-Autóápoló és tisztítószerek (szélvédőmosó folyadékok stb...)

-Téli termékek (fagyállók, hütőfolyadékok stb...)

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

2. RENDELÉS, SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS

2.1. Az Olajhaz.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével és feldolgozásával.

2.2. A rendelés webshopunkon keresztül regisztrációhoz kötött, az első vásárlás alkalmával automatikusan létrejön felhasználói fiókja. Lehetőséget kínálunk regisztráció nélküli rendeléshez is telefonon vagy faxon.

2.3. Rendeléséhez kérnénk egy telefononszámot is (amelyen Ön munkanapokon 8:00-17:00 között elérhető) a problémamentes kiszállítás érdekében illetve esetenként rendelés ellenőrzése végett. Telefonszám megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni.

2.4. A rendelt termékek személyesen átvehetőek üzletünkben. Házhozszállításnál a leadott megrendeléseket a Gepard Team futárszolgálat teljesíti. Terméket külföldre nem áll módunkban kiszállítani. A házhozszállítás díja bruttó 1900 Ft az ország egész területén. Bruttó 18000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás!

2.5. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ezen időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok visszaszállítási költségét a megrendelőre terheljük. Újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

2.6. A 13:00-ig leadott rendeléseket másnap szállítjuk ki 8:00 – 17:00 között. 13:00 óra után beérkezett rendeléseket a következő második munkanapon szállítjuk ki: 8:00 - 17:00 között.

A pénteken leadott rendelések hétfőn kerülnek kiszállításra. Előreutalással történő fizetés esetén az árut az utalástól számított 3. munkanap után veheti át.

2.7. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni!

2.8. Fizetési módok: Házhozszállítás esetén utánvétellel vagy előreutalással, személyes átvétel esetén készpénzben a termék átvételekor, illetve előreutalással lehet fizetni.

 

3. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:

3.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

3.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

3.3. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan gyári hibásak.

 

4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

4.1. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

4.2. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék teljes vételárát a vásárló részére(vásárló által megadott bankszámla számra).

4.3. Elálláskor a termék kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolásban, az eredeti számlával együtt küldhető vissza. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

4.4. Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti elérhetőségeink valamelyikén írásban vagy telefonon. A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza cégünk címére.

Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.

 

5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

5.1. Az Olajhaz.hu  áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2. Az Olajhaz.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

-Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.

-Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az Olajhaz.hu webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.

-Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

-Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír vagy elektronikus formában érkezett, de főleg bármilyen adat elvesztése.

 -Bármely szoftver nem megfelelő működése. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3. Az Olajhaz.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami az Olajhaz.hu webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5. Egyedül a vásárló felelős az Olajhaz.hu webáruházhoz való kapcsolódásáért és az áruházban való vásárlásért.

5.6. Az Olajhaz.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7. Az Olajhaz.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az Olajhaz.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.8. Az Olajhaz.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az Olajhaz.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

5.9. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az Olajhaz.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

6. ADATKEZELÉS

6.1. A webáruház használata során az Olajhaz.hu rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az az Olajhaz.hu alvállalkozója. (Pl: Futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez).

6.2 A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az Olajhaz.hu kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

6.3. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti arról az e-mail címről, melyről a regisztrációja történt az info@olajhaz.hu e-mail címre.

 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

 

Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide.